fotobok bäst i test mjuk kaka i långpanna med citron

tatuering i armhålan Nu känns det som att sommaren har kommit och det skulle vara gott med favoritsaften, svartvinbärsbladssaft. Så nu när bladen smakar som mest tyckte jag det var dags att koka en omgång. Nu måste jag bara ha tålamod i några dagar innan den är klar. Ja, när jag ändå var igång, så satte jag igång en sats rabarberlemonad också. Bara för att jag kan.

ettåring skriker i sömnen svartvinbarsblad2
Steg 1. Plocka ca 3 liter svartvinbärsblad.

norröna finnskogen warm2 jacket svartvinbarsblad1

lämna katt ensam Koka upp två liter vatten med 1,5 kg socker. Skiva tre citroner. Varva citroner och blad i en stor gryta och strö över 50 g citronsyra.
Häll över sockerlagen. Sätt på ett lock och låt svalna. Ställ sedan kallt i 3-4 dagar, innan du silar av saften.
Späd efter behag (ungefär 50/50 med vatten brukar vara bra. Späd med fördel med bubblat vatten, så får du sommarens godaste läsk. Funkar fint att blanda drinkar på också.

mättande frukost med lite kalorier svartvinbarsblad4

världens härligaste män Ja så var det rabarberlemonaden. Det har jag inte provat förr så det blir spännande.

stryker do brasil endereço para citação Jag tog ca 1,5 kg rabarber som jag skivat. En skivad citron, en matsked citronsyra och så strödde jag lite koncentrerat vaniljpulver på. Jag hällde över 1,5 liter kokande vatten och nu ska den stå några dagar  innan det är dags att röra ned socker. Ca ett kilo tror jag, men jag får smaka mig fram lite.

insättningsautomat handelsbanken göteborg rabarberlemonad1

Share Button

Kommentera

ålder är bara en siffra hanteraren för inloggningsuppgifter E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta sallad som passar till kycklinggratäng *

ikea planera kök boka tid

mörkblond med ljusa slingor

höjden bandy p15

svt gokväll recept semlor

vad betyder liggande åtta

strömavbrott just nu huddinge