värmare båt pris marstrands pizzeria blå huset

de gröna vagnarna Vem har inte gamla jeans liggande i skåp och lådor? Ja, vi har det i alla fall, så idag var det dags att offra benen på några av dem. Ett perfekt pyssel att göra av det som blir kvar om man t.ex gör shorts av ett par jeans.

blodiga söndagen orsak Jeans cushion1

dansani curvo spegelskåp Jag började med att klippa bort sömmarna, så jag fick släta bitar. Jag tog jeans med lite olika tvättar, men om man vill kan man förstås göra med bara ljusa eller bara mörka. Jag gjorde mig en mall i papp, på 10 x 10 cm och sedan klippte jag till 25 rutor, eftersom jag vill göra ett överdrag som passar på en 50×50 cm kudde. Jag gjorde ingen sömsmån, eftersom ett kuddöverdrag är som snyggast om det är lite mindre än själva kudden.

vårens herrfrisyrer 2016 När jag hade alla mina rutor så lade jag ut dem så jag fick en bra spridning på de olika mörka rutorna.

fötter för stora Jeans cushion2

arbeta med främlingsfientlighet i skolan Sedan är det bara att först sy ihop dem fem och fem i rader, som naturligtvis ska pressas.

stor ljuslykta trä vit Jeans cushion3

jordärtskockssoppa recept tommy De pressade raderna sys sedan ihop så det blir en stor kvadrat. Jag valde en bit vit canvas som baksida, men har man mycket jeanstyg, så kan man sy på samma sätt på baksidan förstås.

ta sticklingar på monstera Jeans cushion4

utväxling kugghjul formel I med en dragkedja och sy ihop de två styckena, pressa och vips, en snygg kudde.

bästa barnspel till ps3 Jeans cushion7

Share Button

Kommentera

señora acero temporada 1 capitulo 45 höllviken bibliotek logga in E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta järnrika grönsaker lista *

avstånd sverige till england

högskolan kristianstads bibliotek

obh nordica smörgåsgrill duo

smartare än en femteklassare anmälan barn

brännapulkan hund pris

herrgård och spa stockholm